Informasjon
June 12, 2024

Nyttige tips for Sola Airshow 2024

Nå er flyshowet rett rundt hjørnet og i den anleding har vi samlet noen tips for deg som skal besøke oss i helgen.

Hvor og når?

Sola Airshow arrangeres ved den militære delen av Stavanger Lufthavn, Sola. Portene åpner kl 08:00 og stenger 18:00 både lørdag og søndag. Programmet starter ca. klokken 08:30 begge dagene.

15.-16. Juni, 2024

08:00-18:00

Sola Flystasjon

Skvadronvegen 7, 4085 Sola

Hvordan komme seg til flyshowet?

Vi anbefaler at folk tar kollektivtransport til Sola Airshow. Hvis dette ikke er mulig har vi et parkeringsanlegg på Forus hvor det vil gå shuttlebuss direkte mellom parkering og Solakrossen.

På vår "Praktisk Info"-side har vi samlet en del informasjon om parkering, busser og annen nyttig informasjon, se mer her.

Mat og drikke

Vi har flere aktører inne på stevneområdet som selger varm mat, brus, vann, kaffe og mer. Det er helt lov å ta med seg niste, men husk å plukk opp søppelet etter deg. Grilling/stormkjøkken er ikke tillatt.

Oversiktskart

Programmet

Oversikt over hvilke fly som kommer finner du her.

Nyttige tips

Kle deg etter forholdene: Dette er et heldagsarrangement som varer fra tidlig morgen til sent ettermiddag, husk å ta med nok klær og gjerne en sekk med skifteklær om en skulle bli våt. Paraply kan og være lurt.

Biltema selger paraplyer og regnponchoer: Inne på stevneområdet ved Biltema sin stand selger de paraplyer til kun 69,90,- kr, og regnponchoer til 12,90,- kr.

Hørselvern: Vi har masse jagerfly på programmet i år og lyden fra disse kan være skadelig for hørselen. Bruk øreklokker eller propper når oppvisningene som bråker mest pågår.

Campingstol: Det kan bli mange timer å stå hvis du skal være på området fra start til slutt. Ta gjerne med deg en lett campingstol så beina får litt pause.

Regler

Hunder er dessverre ikke tillatt på Sola Airshow: Et flyshow har ekstremt mye lyd fra jagerfly og flymotorer så en hund vil neppe trives veldig godt. En skremt, løs hund kan og utgjøre en sikkerhetsrisiko.

Røyking og alkohol: Det er strengt forbudt å røyke og drikke medbrakt alkohol på stevneområdet og vil medfølge bortvisning fra arrangementet.

Grilling o.l: Grilling, gassovner, stormkjøkken og lignende er ikke tillatt.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss på e-post: kontakt@solaairshow.no eller via kontaktskjemaet vårt her.